Sinterklaas cadeau idee

Wat is een leuk Sinterklaas cadeau idee? Wat kan ik vragen voor Sinterklaas? Koffie, thee en chocolade zijn perfecte ideeën voor op je verlanglijstje. En zeker lekkere producten om te vragen aan Sinterklaas! We helpen je graag met een paar van onze ideeën over koffie, thee en chocolade. We verpakken onze koffie, losse thee en chocolade letters tot mooie en smaakvolle Sint cadeaus. Ook handig in deze drukke tijden zijn de Sinterklaas pakket ideeën. Je kan je pakket naar wens aanpassen en samenstellen en het wordt soms gratis naar je verzonden! Een perfect Sint cadeau in drukke tijden. Laat dat heerlijke avondje maar snel beginnen.

Sinterklaas cadeau idee: koffie en thee

Onze verse koffie en losse thee zijn uitstekende ideeën voor een perfect Sint cadeau. Kies bijvoorbeeld verschillende smaken koffie en thee. Leuke cadeau combinaties:

  • 1 pittige en 1 zachte koffiesmaak;
  • 1 groene en 1 zwarte thee;
  • De producten verpakken we in leuk Sinterklaas papier of een feestelijk Sinterklaas cadeau tas.

Sinterklaas Chocolade Letters: Puur!

De chocolade letters van 70% cacao zijn speciaal. De 70% cacao geeft een rijke volle chocolade smaak aan de letter. De vulling is ook bijzonder: veel verschillende soorten noten zijn erin verwerkt, zoals hazelnoten, cashew of amandelnoten. Net welke soorten noten beschikbaar zijn. We maken twee soorten letters: ‘S‘ en ‘P‘ voor Sinterklaas en Pieterman! Of Saskia en Pascal.

Chocolade letters: ‘S’ en ‘P’.
Cadeautasjes of ‘de zak van Sinterklaas’ gevuld met zakjes lekkere koffie en losse thee.

Rijmen …

De namen van onze koffie en thee smaken zijn niet te dichten,
Wel woorden koffie, boon of losse thee
Hier help je Sinterklaas vriendelijk mee
Zo eenvoudig is het dus, rijmen zonder de pen van het papier op te lichten!

Rijmpiet of willekeurige rijmhulp online 🙂

Leuke Sinterklaas cadeaus voor volwassenen!

Om te helpen in de drukke Sinterklaas periode hebben we een handig sint cadeau pakket samengesteld: een totaal pakket met zakjes koffie, losse thee en letters.

Alles wordt individueel in mooi Sint papier ingepakt en in 1 doos discreet naar je toe verzonden. Elke ingepakt cadeau heeft een gekleurde strik, die het volgende betekent:

  • Een Blauw lintje voor Bonen koffie
  • Een Geel lintje voor Gemalen koffie (en een stickertje voor de maling)
  • Een Paars lintje voor de chocolade letter P
  • Een Zilver lintje voor de chocolade letter S
  • Een Rood lintje voor Losse thee
  • De 2 laatste opties zijn door een andere Piet bedacht !

Sinterklaas cadeautjes van 5 tot 10 euro

Je bestelt 1 pakket en deze wordt gratis naar je verzonden, dan kost ieder sint cadeautje tussen de 5 en 10 euro. Het pakket is gevuld met 6 verschillende artikelen. 2 smaken koffie, 2 smaken losse thee en 2 chocolade letters. Dat betekent dat 1 artikel ongeveer 7 euro waard is. En dat is weer precies tussen de 5 en 10 euro. Klopt!

Personaliseer je cadeau, of stel zelf samen

Voor je de bestelling plaatst, geef je aan of je koffie als bonen of gemalen wilt geven. Een sterke of pittige smaak. En wat voor soort losse thee ingepakt wordt: witte, groene of zwarte thee. Of geen enkele voorkeur, voor een volledig verrassingspakket. Met ons ingenieus lintjes codeer systeem weet je dan precies wat waar in zit. Alhoewel, wellicht dat we van het verrassingspakket dan ook een echt verassingspakket gaan maken.

Sinterklaas schoen cadeaus
Leuke Sinterklaas cadeaus

Bezorgtijd Sint cadeaus

Bestel dit Sint cadeau op tijd en reken met extra bezorgtijd in deze drukke periode van het jaar!

Winkelwagen
Scroll naar boven