Sinterklaas cadeaus

Op 5 december is Sinterklaas in het land om schoenen te vullen met cadeaus en gedichten af te rijmen. Om de Sint een beetje te helpen pakken wij op een feestelijk manier koffiebonen, gemalen koffie, losse thee, chocolade bonbons en letters in tot een feestelijk Sinterklaas cadeau!

Sinterklaas cadeaus ideeën

Onze verse koffiebonen, losse thee en bonbons zijn uitstekende ideeën voor een perfect Sint cadeau. Kies bijvoorbeeld 2 smaken koffie; 1 pittige en 1 zachte smaak. Of, voor moeder een lichte zwarte thee of volle rijke groene thee.

De chocolade letters van pure cacao en noten vulling doen het altijd goed. De letter ‘S’ en letter ‘P’ is te kiezen!

De producten verpakken we in Sinterklaas papier of een feestelijk Sinterklaas cadeau tas.

Pure Chocolade letters: ‘S’ en ‘P’.
Bonbon doosjes gevuld met pure chocolade en een deksel in Sinterklaas sferen!

Rijmen en dichten voor Sinterklaas

De namen van onze koffie en thee soorten laten niet eenvoudig dichten,
Wel het woord koffie, boon of thee
Hier help je Sinterklaas vriendelijk mee
Dus zo zie je maar, zo eenvoudig is het, rijmen zonder de pen van het papier te lichten!

Rijmpiet of willekeurige rijmhulp online 🙂

Sint cadeaus 5-10 euro

Zakjes koffie en zakjes thee zijn leuke Sinterklaas cadeautjes. Tussen de 5 en 10 euro per smaak en ze passen prima in een schoen. We verpakken ze in mooi Sint papier voor een gezellige sfeer en uitpak effect.

Je kan de kadootjes vooraf bestellen en eventueel aangeven of je de koffie als gemalen of bonen ingepakt wilt hebben. We kiezen dan een blauw lint voor bonen, en een geel lint voor gemalen, dan gaat het niet verkeerd.

Kom je er niet uit met de smaken? Geen paniek we hebben veel ervaring en kunnen daarom een passend advies geven voor een gezellige Sint en Piet avond!

Sint kadootjes voor in de schoen!

Bezorgtijd Sint en Piet cadeaus

Een bestelling kun je voor Sinterklaasavond bij ons in de winkel afhalen, of we versturen de producten in een doos naar je toe. Reken wel met extra bezorgtijd in deze drukke tijd van het jaar. Succes en veel plezier!

Winkelwagen
Scroll naar top