Theewinkel en koffiewinkel

Koffiewinkel voor koffie in Rotterdam

In onze koffiewinkel verkopen we koffiebonen uit eigen branderij. De verschillende koffiesoorten presenteren we in glimmende koffiesilo’s, zo heb je een mooi overzicht van de verschillende smaken. Er zijn pittig en krachtig smaken, maar ook licht gebrande bonen voor een milde koffie. Afwisselen is het advies, zo drink je altijd een goede kop koffie thuis!

Blikvanger in onze koffiewinkel is de grote wandkast met glimmende koffiesilo’s. Iedere koffiesilo een eigen land, of smaak, zoals Costa Rica, Kenya of Indonesië. We helpen je bij het kiezen van een koffiesmaak. Bijvoorbeeld door vragen te stellen of je een pittige of zachte smaak lekker lijkt. En hoe je de koffie thuis maakt: als espresso, cappuccino of filter. Zo vinden we een koffie die bij je past.

Koffie verpakken we in zakjes van 250 of 500 gram. Handige kleine verpakkingen om verschillende smaken te kiezen en proberen, maar ook groot genoeg voor een voorraadje thuis.

Maalservice bieden we aan voor je koffie. Zo malen we desgewenst koffie voor je cafetiere, filter, moka pot of espressomachine. Iedere zetmethode een eigen instelling of stand. Een handige service, maar maal koffie bij voorkeur thuis, vlak voordat je de koffie gaat maken.

Theewinkel voor losse thee in Rotterdam

Onze unieke wandkast in de winkel is gevuld met vele rode theeblikken. Vanuit deze rode theeblikken presenteren wij onze losse thee. Ieder theeblik een eigen smaak, zoals losse thee uit India, China of Japan. Via de grote opening van het theeblik is de losse thee goed te zien. We helpen je bij het maken van een thee keuze, daarna verpakken we de thee per 50 of 100 gram. Zo kun je thuis genieten van witte, groene of zwarte thee. Wissel af, en probeer weer eens een andere smaak!

Koffie- en theewinkel Lusthofstraat Rotterdam

De winkel is gevestigd in de bruisende winkelstraat Lusthofstraat in Rotterdam-Kralingen. Een levendige winkelstraat met speciaalzaken als kaaswinkel, slagers, bakkers, groenteboer, interieur- en schoenwinkels. Aangevuld met landelijke ketens in het supermarkt segment, maar ook de Hema, Blokker en Eko Plaza. Kortom een wijkwinkelcentrum handig te bereiken te voet, fiets, auto en openbaarvervoer als metro en tram. Winkelstraat de Lusthofstraat in Rotterdam Kralingen is zeer de moeite waard om dagelijks te bezoeken!

Thee- en koffiewinkel voor koffie(bonen), losse thee en cadeaus

In de winkel zijn we handig in het maken van cadeaus van koffiebonen, gemalen koffie, losse thee, accessoires en bonbons. Het zijn smaakvolle cadeaus en geschenken voor liefhebbers van lekkere en bijzondere koffie en thee. Ideale cadeaus ook voor verjaardagen, Moederdag, Sint, de Kerstdagen en Pasen. Kortom, voor iedere gelegenheid een geschikt cadeau!

Koffiewinkel Lusthofstraat Rotterdam Kralingen
Koffiewinkel en theewinkel Lusthofstraat Rotterdam
Theewinkel Lusthofstraat Rotterdam Kralingen
Koffiewinkel voor koffiebonen en gemalen koffie. En, theewinkel voor losse thee Lusthofstraat Rotterdam.

Bezoek onze winkel aan de Lusthofstraat 98 in Rotterdam Kralingen!

Winkelwagen
Scroll naar boven