Theewinkel en koffiewinkel Rotterdam

Theewinkel voor losse thee

Mooie theewinkel voor losse thee aan de Lusthofstraat in Rotterdam-Kralingen. Onze blikvanger wandkast in de winkel, is gevuld met glimmende koffiesilo’s en rode theeblikken. Vanuit de rode theeblikken presenteren en leveren wij onze losse thee!

 • Losse thee: wit, groen, zwart;
 • Pure thee uit onder andere India, Ceylon en China;
 • Gearomatiseerd thee zoals Earl Grey, Jasmijn en Lapsang;
 • Papieren theefilters en potjes, mokjes en theepotjes om thee thuis thee te maken;
 • Keuze per 50, 100 en 150 gram verpakt;
 • Tips, uitleg en service!

Koop losse thee in een theewinkel

Losse thee koop je in de theewinkel van Master’s Tea & Coffee aan de Lusthofstraat in Rotterdam Kralingen. Keuze uit witte, groene en zwarte losse thee. Per 50, 100 of 150 gram verpakt. Met speciale smaken als thee uit Darjeeling, China of Ceylon. Maar ook favoriete gearomatiseerde smaken als Earl Grey, Lapsang en Jasmijn. Liefhebbers van kruiden varianten als Rooiboos, Verveine of Kamille genieten ook van onze losse thee! Koop dus losse thee in een theewinkel in Rotterdam.

Koffiewinkel voor koffiebonen

Mooie koffiewinkel voor koffiebonen uit eigen branderij. De koffiewinkel is gevestigd aan Lusthofstraat in Rotterdam Kralingen. Onze blikvanger is een wandkast met glimmende silo’s van waaruit we koffiebonen afwegen voor je. Koop smakelijk koffiebonen in de koffiewinkel van Master’s Tea & Coffee.

 • Koffiebonen uit eigen branderij
 • Verschillende smaken: van mild tot pittig!
 • Koffiebonen uit onder andere Brazilie, Indonesie en Costa Rica
 • Maalservice voor bonen. Op verzoek malen wij jouw gekozen koffiebonen; eventueel voor epresso, filter of cafetiere bijvoorbeeld
 • Keuze voor 250 gram of 500 gram verpakking!

In onze koffiewinkel verkopen we koffiebonen uit eigen branderij. De verschillende koffiesoorten presenteren we in glimmende koffiesilo’s, zo heb je een mooi overzicht van de verschillende smaken. Er zijn pittig en krachtig smaken, maar ook licht gebrande bonen voor een milde koffie. Afwisselen is het advies, zo drink je altijd een goede kop koffie thuis!

Blikvanger in onze koffiewinkel is de grote wandkast met glimmende koffiesilo’s. Iedere koffiesilo een eigen land, of smaak, zoals Costa Rica, Kenya of Indonesië. We helpen je bij het kiezen van een koffiesmaak. Bijvoorbeeld door vragen te stellen of je een pittige of zachte smaak lekker lijkt. En hoe je de koffie thuis maakt: als espresso, cappuccino of filter. Zo vinden we een koffie die bij je past.

Koffie verpakken we in zakjes van 250 of 500 gram. Handige kleine verpakkingen om verschillende smaken te kiezen en proberen, maar ook groot genoeg voor een voorraadje thuis.

Maalservice bieden we aan voor je koffie. Zo malen we desgewenst koffie voor je cafetiere, filter, moka pot of espressomachine. Iedere zetmethode een eigen instelling of stand. Een handige service, maar maal koffie bij voorkeur thuis, vlak voordat je de koffie gaat maken.

Theewinkel en koffiewinkel Lusthofstraat RotterdamLusthofstraat Rotterdam Kralingen

De winkel is gevestigd in de bruisende winkelstraat Lusthofstraat in Rotterdam-Kralingen. Een levendige winkelstraat met speciaalzaken als kaaswinkel, slagers, bakkers, groenteboer, interieur- en schoenwinkels. Aangevuld met landelijke ketens in het supermarkt segment, maar ook de Hema, Blokker en Eko Plaza.

 • Goed bereikbaar te voet, met de fiets en auto.
 • Gelegen tussen Metrostations Gerdesiaweg en Voorschoterlaan
 • Eenvoudig parkeren in Gemeente Parkeer Garage of langs de Lusthofstraat
 • Gevarieerd aanbod aan winkels!

Kortom een wijkwinkelcentrum goed te bereiken te voet, fiets, auto en openbaarvervoer als metro en tram. Winkelstraat de Lusthofstraat in Rotterdam Kralingen is zeer de moeite waard om dagelijks te bezoeken!

Thee- en koffiewinkel voor koffie(bonen), losse thee en cadeaus

In de winkel zijn we handig in het maken van cadeaus van koffiebonen, gemalen koffie, losse thee, accessoires en bonbons. Het zijn smaakvolle cadeaus en geschenken voor liefhebbers van lekkere en bijzondere koffie en thee. Ideale cadeaus ook voor verjaardagen, Moederdag, Sinterklaas, de Kerstdagen en Pasen. Kortom, voor iedere gelegenheid een geschikt cadeau!

Bezoek onze winkel aan de Lusthofstraat 98 in Rotterdam Kralingen!

Winkelwagen
Scroll naar boven