FAQ

FAQ pagina over verschillende producten en diensten van Master’s Tea & Coffee.

Veel gestelde vragen, of FAQ’s, die we ontvangen, beschrijven en antwoorden wij op deze pagina. Door de tijd heen vullen wij de pagina met nieuwe vragen en antwoorden. Of indien nodig passen wij vragen en antwoorden aan zodat de FAQ’s actueel blijven.

faq

Algemene vragen over een bestelling:

Nieuw bij ons? Hoe plaats je een bestelling in de webwinkel?

Hierbij geven we je een paar handige tips om je te helpen met bestellen, zo verloopt alles vlekkeloos en ontvang je snel je producten! Voor koffie bijvoorbeeld is het wel handig om vooraf te kiezen voor 250 of 500 grams verpakkingen. Kies je 2 of 4 verschillende 250 grams verpakkingen dan kunnen we de bestelling als brievenbuspost versturen. Anders versturen wij de bestelling als 1 pakket.

faq

Totale benodigde tijd:

10

Minutes

Stappen om een bestelling te plaatsen:

Stap 1 – de smaak en gewicht

Kies direct je favoriete land of smaak. Je kan sorteren/filteren op milde of pittige smaken en kies daarna je favoriete land of smaak. Vervolgens kies je 250 of 500 grams verpakkingen.

Stap 2 – bonen of gemalen koffie

Geef aan of je koffiebonen wilt, of gemalen koffie. Voor je zetmethode, bijvoorbeeld filter, cafetiere of espresso kun je aangeven of je de koffie gemalen wilt ontvangen. Voor brievenbus verzending is het kiezen van 2 of 4 verpakkingen het handigst. Bestel eventueel extra of ga door naar betalen en bestelling plaatsten. Wij verpakken dan de gewenste koffie en sturen het toe!

Stap 3 – een paar smaak tips!

De landen in de groep ‘pittig en krachtig’ zijn geschikt voor drankjes als espresso en cappuccino. Landen in ‘Mild en rond’ zijn prima geschikt voor filter, cafetiere of french press. Ondanks de adviezen om je op weg te helpen kun je volop experimenteren. Wissel af en probeer, zo blijven de koffie smaken spannend en vernieuwend.

Klik om naar de webwinkel te gaan!

Winkelwagen
Scroll naar boven