Proefpakket losse thee

Proefpakket losse thee

Losse thee is er in vele smaken, kleuren en vormen. Veel variatie om te proberen. Waar te beginnen? Bestel eens een proefpakket! We vullen het pakket met verschillende smaken losse thee. In kleine zakjes van waarvan je een aantal koppen kan maken, of in 1 keer 1 liter.

Het proefpakket:

  • Verschillende smaken losse thee, zoals witte, groene en zwarte thee
  • Zowel puur als gearomatiseerd
  • Vreemde smaken, maar ook bekende als Earl Grey, Jasmijn of Lapsang
  • Wordt in een brievenbusdoosje verzonden

Hoeveel smaken thee in een proefpakket?

Het proefpakket thee is gevuld met 12 verschillende soorten witte, groene en zwarte losse thee. Iedere soort is verpakt in een hersluitbaar ziploc zakje. Met 1 zakje kun je of in 1 keer 1 liter thee maken, of op verschillende momenten in totaal 4-5 losse kopjes. Wil je een pakket bestellen met papieren theefilters en maatschep? Bestel dan ‘Proefpakket Losse Thee Compleet’.

Proefpakket losse thee

Losse thee: puur of gearomatiseerd

Ben je al een beetje bekend met losse thee? Probeer dan onze bekende en minder bekende smaken. Thee uit India, zoals thee gebieden Darjeeling en Assam zijn wellicht bekend, maar groene thee uit China is ook bijzonder smaakvol. Of ga voor een zachte grof bladerige witte thee. Andere favoriete gearomatiseerde theesoorten als Earl Grey, Jasmijn of gerookte thee Lapsang Souchong zijn ook bekende favorieten.

Handig verzonden in een brievenbusdoosje

Het proefpakket losse thee wordt verzonden in een brievenbusdoosje. Het formaat past door het maximale formaat van een PostNL brievenbus. Heb je een verouderde brievenbus of een borstel achter de brievenbus, dan is de bezorging erg krap. Wat wel prettig is, is dat de verzending gratis is.

Proefpakket ook als cadeau

Het pakket leent zich uitermate om jezelf te verdiepen in losse thee. Het handige formaat proef verpakking zorgt ervoor dat je verschillende smaken kan proberen. Enerzijds het zakje in zijn geheel, maar de zakjes zijn ook hersluitbaar zodat je op verschillende momenten de thee kan proberen. Het pakket leent zich ook als cadeautje en attentie. Voeg een persoonlijke tekst toe bij de bestelling, en wij voegen de tekst toe op een kaartje in het pakket. Een leuk cadeau verrassing via de brievenbus!

Winkelwagen
Scroll naar boven