Proefpakket koffie

Koffie is een product met veel verschillende smaken. Sterk, pittig of zacht; deze smaken zijn redelijk eenvoudig te herkennen. Zo ook smaken als bitter of zuur. Misschien minder smakelijk, maar deze smaken zijn wel goed te onderscheiden. Prettigere zijn aroma’s als chocolade, vanille, aards of notige smaken. Velen lukt het om dit te herkennen in een kop koffie. Minder bekend zijn smaken als bloemig of fruitige aroma’s. Die voor de een prettig is, maar voor de ander (te) uitdagend! Met ons proefpakket koffie kun je aan de slag om koffiesmaken te leren herkennen.

Eenvoudig ontdekken – Colourful Coffee

Proefpakket koffie is bedacht om verschillende koffiesmaken op een eenvoudige manier te herkennen. Het pakket bestaat uit 4 verschillende smaken koffie, die veel van elkaar verschillen. Zoals zachte en pittige smaken. Koffie met een chocolade of notig aroma, maar ook koffie met een bloemig of fruitige smaak. Al deze smaken zitten van nature in de koffieboon. De plek waar de koffieboon groeit, de verwerking van de koffiebessen na de oogst en uiteindelijk het branden/roosteren van de koffieboon zorgt ervoor dat de smaken te proeven zijn. Een eenvoudig voorbeeld: Afrikaanse bonen hebben meer bloemige en fruitige smaken. Koffie uit Guatemala heeft melk chocolade aroma’s bijvoorbeeld. Om je te helpen wordt er een informatievel toegevoegd. Het is een uitleg over smaken en bijhorende kleuren. Melk chocolade bijvoorbeeld heeft een blauwe kleur, maar een bloemige smaak heeft een roze kleur. Door iets te proeven en een associatie te maken met een kleur wordt het eenvoudiger om de koffiesmaken te herkennen en te onderscheiden. Vind je dit informatievel al lastig, bekijk het complexe “Coffee Tasters Flavor Wheel” waar ons eenvoudige informatievel op gebaseerd is. Kortom, een proefpakket met smaak!

Proefpakket koffie

Proefpakket koffie bestaat uit 4 verschillende smaken koffie. Je kan zelf aangeven of je de koffie als bonen of als gemalen koffie wilt ontvangen. Een informatievel over koffiesmaken wordt toegevoegd. De producten worden in de brievenbusdoos verpakt en (gratis) naar je verzonden.

Proefpakket keuze: koffiebonen of gemalen koffie

Proefpakket koffie

Maak kennis met 4 verschillende koffie smaken. Ontdek de verschillende aroma’s die verstopt zitten in Arabica koffiebonen. Het informatievel ‘Colourful Coffee‘ is een handig hulpmiddel om de koffie aroma’s te leren herkennen. De kleuren combineren met koffielanden en smaken. Ervaar hoe kleurrijk (zwarte) koffie kan zijn! Of je nu houdt van sterke of zachte koffie, dit proefpakket koffie biedt een proeverij aan unieke smaken. Enjoy!

Past door de brievenbus!

Proefpakket koffie wordt handig verzonden in een brievenbusdoosje

Winkelwagen
Scroll naar boven