Cadeau

Cadeau met koffie, thee en bonbons

Een cadeau, of relatiegeschenk, gemaakt van bijvoorbeeld onze koffiebonen, gemalen koffie, losse thee, bonbons zijn feestelijke geschenken. Cadeaus zijn geschikt voor bijvoorbeeld verjaardagen, feestdagen en als smaakvolle attentie.

Naast cadeaus voor particulier, of consument, bedienen we ook de klein zakelijke gebruiker. De combinatie van bijvoorbeeld een koffiebonen, 2 smaken losse thee, doosje bonbons en accessoires maken een zeer mooi relatiegeschenk. Als zakelijke service bieden we ook de mogelijkheid om een kaartje met persoonlijke boodschap toe te voegen. Daarnaast, regelen we, indien nodig, de verzending van de pakketten aan medewerkers en relaties. Interesse of vragen? Neem contact met ons op!

Cadeaus: een sfeer impressie

Cadeau koffiebonen, losse thee, bonbons
Cadeau pakket versturen!
moederdag cadeau idee
Moederdag of verjaardag idee
Leuke Sint Schoencadeaus
Leuke Sint Schoencadeaus
Chocolade letters cadeau
Chocolade letter: lekker!
Chocolade Paasei kado
Chocolade paaseieren cadeau
Bonbons cadeau
Bonbons als geschenk

Cadeau voor verjaardagen, nieuwe koffiemachine of attentie!

Voor liefhebbers van lekkere koffie en losse thee maken we mooie cadeau geschenken. Het zijn ideale cadeaus voor verjaardagen, of wanneer er een nieuwe koffiemachine op het aanrecht staat of vrolijke attentie. Een geschenk kan bestaan uit bijvoorbeeld 2 verschillende smaken koffie, een zachte of een sterke smaak. Aangevuld met een doos bonbons van pure chocolade. Of een combinatie van koffie en thee, bijvoorbeeld verpakkingen van 100 gram thee en zakjes van 250 gram koffie(bonen). Het geheel verpakken we in venstertasjes of cadeaupapier. Lastig om passende smaken te kiezen? Bezoek onze winkel en we helpen met het samenstellen van een cadeau!

Cadeau ideeën voor de feestdagen!

De cadeaus die we maken zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld feestdagen als Kerst, Sinterklaas, Pasen of Moederdag. Cadeaus maken we van onze koffiebonen, of gemalen koffie, en losse thee. De handgemaakte bonbons, kopjes, theemokjes en mooie theepotjes zijn goede aanvullingen op het geschenk. Verpakkingsmateriaal passen we aan op de desbetreffende feestdag, en natuurlijk de smaken koffie en thee. Voor ieder moment een passend cadeau!

Cadeau als zakelijk relatiegeschenk

Een smaakvol cadeau is een mooi gebaar naar medewerkers en relaties van uw bedrijf. Zeker de combinatie van koffie, losse thee, bonbons en een leuk mok. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd en verzorgt ingepakt. Het cadeau is persoonlijk en uniek, doordat we mogelijkheden bieden om bedrijfsnaam en logo te verwerken in teksten van etiketten en op plaatjes. Ter goedkeuring versturen we altijd een foto van het resultaat. Maak het extra persoonlijk door een tekstje aan te leveren van de ‘baas’, een kaartje met de tekst voegen we dan toe aan het pakket als afzender.

Voor iedereen: vertrouwde en bijzondere smaken

De keuze van smaken van de koffie en thee producten is een uitdaging, maar gelukkig hebben we veel ervaring om tot een passend voorstel te komen. Het is vaak een combinatie van seizoensgebonden smaken, variërend van vertrouwd tot iets bijzonders. Zo is het voor iedere ontvanger lekker en bijzonder!

Service zakelijk relatiegeschenken

We richting ons op zakelijke klanten die 25 tot 50 pakketten willen versturen. Alle geschenken kunnen we op 1 adres leveren, zodat je zelf de geschenken kan overhandigen, of we bieden een verzendservice via PostNL aan en versturen een relatie geschenk naar het huisadres van de ontvanger. Een indicatie verkoopprijs, inclusief verzending naar 1 huisadres, vanaf 37,50 euro ex BTW per pakket. Informeer naar de mogelijkheden.

Cadeau zelf samenstellen?

Ja! Online is het mogelijk om zelf een feestpakket samen te stellen. Kies bijvoorbeeld 2 verschillende smaken koffie; een sterke of zachte smaak. Kies een bijzondere smaaknuance, dus bijvoorbeeld; chocolade tinten, caramel-notige eigenschappen of een bijzondere bloemige smaak. Tot slot geef je aan of je gemalen of bonen koffie in het cadeau pakket wenst.

Winkelwagen
Scroll naar boven