Kerst cadeau thee & koffie

Kerstkaartjes versturen, de kerstboom optuigen en originele kerst cadeaus kopen voor onder de kerstboom, kortom een drukke periode om alles te regelen. Onze koffiebonen, gemalen koffie, losse thee en bonbons zijn daarom een perfect cadeau idee voor onder de boom. We helpen je graag op weg met de verschillende smaken, zodat je een persoonlijk en passend cadeau koopt. Ook geven we je tips zodat de ontvanger thuis de lekkerste koffie en thee drinkt. Tot slot verpakken we de mooie producten in folie, cadeau tas of versturen het in een feestelijk doosje. Koffie, thee en bonbons, daarmee koop je een heel mooi kerstcadeau voor gezellige feestdagen met elkaar!

Kerstcadeau idee. Koffie.

Cadeau idee nodig voor de familie? Vader en moeder kunnen erg genieten van een kop lekkere koffie en thee. Of je zoon en dochter met een nieuwe koffiemachine. Onze koffiebonen zijn geschikt voor espresso, cappuccino of filter. Ook, kunnen wij de koffie malen voor her cadeau, of geef een koffiemolen cadeau. Onze verse bonen zijn een uitstekend om cadeau te geven!

Onze koffie tips en ideeën

 • Geschikt voor de volautomaat
 • Filter, cafetiere, espresso
 • Pittig: Brazil, Indonesië, Papoea, Kralingse Coffee Blend
 • Milde: Colombia en Santos
 • Licht gebrand, of donkerder geroosterd
 • Verpakt per 250 gram of 500 gram
 • Hele bonen of gemalen koffie
Koffie en thee cadeau voor de familie

Losse thee cadeau

Losse thee is een mooi product voor een leuk Kerst cadeau. Bijzondere smaken losse zwarte thee uit Darjeeling, Ceylon of Kenya. Of juist grof bladerige witte en groene losse thee uit China en Japan. Kies bijvoorbeeld 2 verschillende smaken van 100 gram losse thee.

kerstcadeau detail
Kerstcadeau idee

Cadeau Tip!

Kies bijvoorbeeld 2 verschillende smaken van 100 gram losse thee. Vul aan met een vrolijke mok of ruim theefilter. De blits maken? Kies een doosje bonbons met Kerst thema! Wij verpakken de artikelen tot een mooi cadeau.

Bonbons

Handgemaakte bonbons van pure chocolade (70% cacao) zijn zeer smaakvol. Verschillende vormen bonbons met noten gevuld, zoals cashew, pecan en hazelnoot. Leuke en goed verpakt in mooie doos met tekening!

 • Pure chocolade, 70% cacao
 • Mooie pure ingrediënten
 • 1 per dag om van te genieten
 • Verantwoord snoepje, geen toegevoegde suiker
 • Zoete smaak door gebuikte noten oa: cashew, amandel, hazelnoot, walnoot, macadamia en pecan
 • Top cadeau!
Leuk getekende deksels van de bonbon doosjes. Thema Kerst!

Bijzonder cadeau voor Kerst

Smaakvol bijzonder Kerst cadeau

Voor de Kerst periode hebben naast onze bijzondere koffie en losse thee ook bijzondere smaken in het assortiment. Ouders of opa en oma kun je daarmee verassen. Unieke koffie bijvoorbeeld de Jamaica Blue Mountain of Darjeeling Muscatel Second Flush.

Maar zeker ook bijzondere witte thee zoals alleen de naaldjes, of knopjes, van de theeplant die geplukt zijn. Daarnaast leveren we ook de klassieke gearomatiseerde kerst thee, Earl Grey, Lapsang of een winters gearomatiseerde rooibos.

Bijzondere koffie:

Koffiebonen uit Jamaica, Ecuador of Indonesië. Ook gemalen smaakvol.

Herkenbare favorieten: Earl Grey, Lapsang, Rooibos of de Kerst thee!

Bijzondere losse thee:

Grof bladerige witte, groene en oolong. Of zwarte thee uit Ceylon, Kenya en Darjeeling.

Bestel een kerst cadeau online of in de winkel!

Winkelwagen
Scroll naar boven