Moederdag cadeau

Verras moeder met een smaakvol cadeau. Koffie, losse thee en chocolade verpakken we tot een mooi Moederdag cadeau. Onze lekkere koffie, losse thee en pure chocolade bonbons zijn al leuke cadeaus. Combineer alles en je geeft een verrassend cadeau!

Koffiebonen, of gemalen koffie

Moeders drinken altijd graag koffie! Verschillende smaken koffiebonen, of gemalen koffie, zijn daarom een goed Moederdag cadeau idee.

Losse thee

Met losse thee maakt Moeder altijd lekkere thee! Geef verschillende smaken losse thee aan moeder. Een bijzonder smaakvol cadeau idee.

Lekkere bonbons

Een verantwoord snoepje: onze bonbons zijn gemaakt van pure chocolade en gevuld met noten. De deksels van de bonbondoosjes zijn voorzien van tekeningen: bloemen, dieren of natuur. Welk thema is moeders favoriet? Kortom, weer een goed idee!

Cadeau pakket: koffie, thee en bonbons

Koffiebonen, of gemalen koffie, losse thee en bonbons verpakken we als geheel tot een feestelijk Moederdag cadeau. Zeer smaakvol en altijd goed voor moeder!

Koffie cadeau voor Moeder!

Moeders koffie!
Hoe maakt moeder eigenlijk koffie?

Koffiebonen of gemalen koffie als Moederdag cadeau

Wanneer voor Moederdag koffie cadeau gegeven wordt, is het handig om na te gaan of wij de koffie als bonen of gemalen moeten inpakken. Het inpakken van koffie als bonen spreekt voor zich. Gemalen daarentegen vergt nog iets van onderzoek. Want op verzoek malen wij de koffie als espresso, filter of bijvoorbeeld cafetiere maling. Iedere zetmethode een eigen maalstand of maalinstelling.

Welke koffiesmaken cadeau geven

Voor Moeder is het voor de afwisseling leuk om verschillende koffiesmaken cadeau te geven. Dit kan bijvoorbeeld door koffie uit Brazilië, Indonesië, Costa Rica en Kenia cadeau te geven. Of drie verschillende sterktes; zoals een zachte koffie, een smaak in het midden segment, en uiteraard een pittige koffie! Lastig allemaal? Kom dan langs in de winkel. Met onze ervaring en tips helpen we je om te kiezen.

Moederdag cadeau idee: koffiebonen, losse thee, bonbons

Losse thee cadeau voor Moederdag

Losse thee is altijd een goed cadeau idee voor Moederdag. Losse thee is veelzijdig, smaakt heerlijk en maakt thee drinken weer een moment van onthaasten en genieten. Een goed cadeau idee dus!

Welk soort losse thee: wit, groen of zwart?

Losse thee blijft een uniek en onbekend product. Witte, groene en zwarte thee worden geplukt van dezelfde plant. Het grootste verschil is de mate van verwerken van de geplukte blaadjes. Witte en groene thee is niet gefermenteerd, waarbij zwarte thee dat wel is. Zo ontstaan allerlei smaak en kleur verschillen. Witte en groene thee zijn vaak grof bladerig en grassig van smaak, daarentegen is zwarte thee diep rood van kleur en pittiger. Kies voor een leuk cadeau dus verschillende soorten losse thee.

Geef losse thee de ruimte!

Het begrip losse thee zegt al genoeg. Geef losse thee de ruimte in een ruim theefilter. Geef je verschillende smaken losse thee cadeau? Bekijk dan ook onze handige theefilters in de winkel. Of andere accessoires als mokken en theepotjes met een ruim theefilter. Gelijk ook een mooie aanvulling op het Moederdag cadeau :)!

Winkelwagen
Scroll naar boven