Over ons

Koffiebranderij

We zijn een klein koffieroosterbedrijf met een winkel gevestigd in Rotterdam-Kralingen, Lusthofstraat 98. Wekelijks roosteren we koffiebonen in een onze branderij in Zevenhuizen. In dit pand zijn we 12 jaar geleden begonnen met het branden, of wel roosteren, van koffiebonen. Hierin was de afgelopen 10 jaar ook onze winkel gevestigd. Anno 2018 is het bedrijf gesplitst; de branderij is in Zevenhuizen achtergebleven en de winkel is verhuisd naar Rotterdam-Kralingen.

Losse thee

Naast lekkere koffiebonen leveren we ook bijzondere losse thee soorten, te vinden in de rode theeblikken. De selectie bestaat onder andere uit witte, groene en zwarte theesoorten. Zowel puur uit China, India of Sri Lanka (ceylon) als gearomatiseerd zoals Earl Grey, Jasmijn, Lapsang of een fantasie smaak. Beperkt leveren we kruiden infusies als Rooibos, Verveine, munt of gember.

Bonbons

Pure chocolade bonbons worden in Zevenhuizen door m’n vader gemaakt. Een serieus hobby project in pensioentijden. De bonbons worden met de hand gemaakt en gevuld met verschillende soorten noten.  M’n broer, met Syndroom  van Down tekent graag en voorziet de deksels van de bonbondoosjes met een kleurrijke tekening.

Koffiemachines en Accessoires

Wij leven diverse apparaten en accessoires om koffie en thee thuis of op kantoor  te bereiden. Volautomaten leveren we van Nivona, pistonapparatuur van Vibiemme en filterapparatuur van Wilfa of Animo. Daarnaast ook slow koffie producten als espresso potjes en cafetières en koffiemolens.

Scroll naar top