Winkel & Speciaalzaak

Locatie koffie en theewinkel Rotterdam : Lusthofstraat 98, 3061 WJ Rotterdam Kralingen

Blikvanger in onze winkel is de grote wandkast met glimmende koffiesilo’s en rode thee blikken. En nostalgisch: een houten toonbank met weegschaal en koffiemolen voor de kast. Een unieke combinatie van ambacht en service met een sausje van moderne digitalisering!

Kast met koffiesilo’s en rode theeblikken

In de winkel presenteren wij onze geroosterde, of gebrande, koffiebonen in glimmende koffiesilo’s. In iedere silo een eigen smaak zoals koffiebonen uit Brazilië, Costa Rica, Nicaragua of Indonesië. Wij wegen en verpakken de koffie voor je in bijvoorbeeld 250 gram of 500 grams zakjes. Thuis geen koffiemolen? Geen probleem, wij malen dan de koffie voor bijvoorbeeld espresso, filter of cafetiere.

Losse thee presenteren wij in mooie rode theeblikken. In iedere blik een eigen smaak, zoals losse thee uit India, China of Japan. Losse thee verpakken wij veelal per 50 of 100 gram. Thuis schep je voor een Hollands kopje of mok 2-3 gram thee in een filter, even 3 minuten laten trekken en je drinkt op een eenvoudige manier heerlijke losse thee! Probeer eens witte, groene of zwarte thee.

In de winkel zijn we handig in het maken van cadeaus van koffiebonen, gemalen koffie, losse thee, accessoires en bonbons. Het zijn passende geschenken voor iemand die net een nieuwe koffiemachine of theepot heeft. Of voor verjaardagen, Moederdag, idee voor de Sint en feestdagen als Kerst en Pasen. Kortom, voor iedere gelegenheid een geschikt geschenk!

Winkel aan de Lusthofstraat in Rotterdam Kralingen

De winkel is gevestigd in de bruisende winkelstraat Lusthofstraat in Rotterdam-Kralingen. Een levendige winkelstraat met speciaalzaken als kaaswinkel, slagers, groenteboer, interieur, bakkers, lectuur, bloemisten, kappers, horeca, (kinder)speelgoedwinkel, schoenwinkels en slijters. Aangevuld met landelijke ketens in het supermarkt segment, en Hema, Blokker, als ook Kruidvat en Eko Plaza. Kortom een wijkwinkelcentrum handig te bereiken te voet, fiets, auto en openbaarvervoer als metro en tram. Winkelstraat de Lusthofstraat in Rotterdam Kralingen is zeer de moeite waard om dagelijks te bezoeken!

Winkel Lusthofstraat, Rotterdam Kralingen
Lusthofstraat 98, 3061 WJ Rotterdam Kralingen
Winkel Lusthofstraat 98, Rotterdam Kralingen
Winkel met koffiebonen, losse thee, gemalen koffie, cadeaus.

Winkelwagen
Scroll naar top