Winkel voor lekkere en speciale koffie en thee

Winkel voor koffiebonen en gemalen koffie

Koffiebonen roosteren, of branden, we in eigen branderij voor onze winkel. Wekelijks opnieuw! Blikvanger in onze winkel is de grote wandkast met glimmende koffiesilo’s. Iedere silo een eigen koffieland, of smaak, zoals Costa Rica, Kenya of Indonesië. We helpen je bij het kiezen van een koffiesmaak. Bijvoorbeeld door vragen te stellen of je een pittige of zachte smaak lekker lijkt. En hoe je de koffie maakt, als espresso, cappucino of filter. Daarna verpakken we de koffiebonen, of gemalen koffie, naar keuze per 250 of 500 gram. Tijdens het inpakken van de koffie, of het malen, kun je de leuke en mooie koffie en thee accessoires bekijken!

Winkel voor losse thee

Onze unieke wandkast in de winkel is gevuld met vele rode theeblikken. Vanuit deze rode theeblikken presenteren wij onze losse thee. Ieder theeblik een eigen smaak, zoals losse thee uit India, China of Japan. Via de grote opening van het theeblik is de losse thee goed te zien. We helpen je bij het maken van een thee keuze, daarna verpakken we de thee per 50 of 100 gram. Zo kun je thuis genieten van witte, groene of zwarte thee. Wissel af, en probeer weer eens een andere smaak!

Adres: Lusthofstraat 98, 3071 WJ Rotterdam Kralingen

De winkel is gevestigd in de bruisende winkelstraat Lusthofstraat in Rotterdam-Kralingen. Een levendige winkelstraat met speciaalzaken als kaaswinkel, slagers, bakkers, groenteboer, interieur- en schoenwinkels. Aangevuld met landelijke ketens in het supermarkt segment, maar ook de Hema, Blokker en Eko Plaza. Kortom een wijkwinkelcentrum handig te bereiken te voet, fiets, auto en openbaarvervoer als metro en tram. Winkelstraat de Lusthofstraat in Rotterdam Kralingen is zeer de moeite waard om dagelijks te bezoeken!

Winkel voor speciale koffie, thee en cadeaus

In de winkel zijn we handig in het maken van cadeaus van koffiebonen, gemalen koffie, losse thee, accessoires en bonbons. Het zijn smaakvolle cadeaus en geschenken voor liefhebbers van lekkere en bijzondere koffie en thee. Ideale cadeaus ook voor verjaardagen, Moederdag, Sint, de Kerstdagen en Pasen. Kortom, voor iedere gelegenheid een geschikt cadeau!

Winkel Lusthofstraat, Rotterdam Kralingen
Lusthofstraat 98, 3061 WJ Rotterdam Kralingen
Winkel Lusthofstraat 98, Rotterdam Kralingen
Winkel met koffiebonen, losse thee, gemalen koffie, cadeaus.

Bezoek onze koffie en theewinkel aan de Lusthofstraat 98 in Rotterdam Kralingen!

Winkelwagen
Scroll naar top