Verse koffiebonen of gemalen koffie

Verse koffiebonen

Verse bonen tijdens het branden

Koffiebonen vers? Met verse koffiebonen drink je thuis koffie met veel verschillende smaken. Deze koffie is kleurrijk en smaakvol. Ook is het eenvoudiger om met verse koffie een espresso te maken met een mooie crema.

En, de geur van verse koffie, die is onweerstaanbaar!

Hoe zorgen jullie voor verse koffie? Wij beginnen met goede groene koffiebonen. Deze groene koffie wordt gebrand in kleine batches in onze eigen branderij, wekelijks opnieuw. Zo kunnen wij aan jouw lekkere verse koffiebonen leveren!

Verse koffiebonen uit koffiesilo's
Verse koffiebonen uit koffiesilo’s

Smaakvolle koffie

Groene koffiebonen

Lekkere smaken in verse koffiebonen

De lekkere smaken in koffie ontstaan tijdens de groei aan de koffieplant. Vooral in een bergachtig gebied waar het wat koeler is groeit de koffieplant rustig en vullen de koffiebessen met smaakvolle aroma’s. Deze smaken zijn te omschrijven als aroma’s, met voorbeelden als chocolade, caramel of een bloemige tint. Van nature in de boon, puur natuur en puur van smaak!

De koffieplant groeit goed rondom de evenaar. Op verschillende continenten, in verschillende landen en in verschillende gebieden. Het spreekt voor zich dat in elk koffiegebied de bodem en (micro)klimaat verschillen. Zo ontstaan smaakverschillen tussen de koffiesoorten. Lekkere verse koffie, en goede koffie, heeft veel van deze smaken, kies daarom voor verse koffiebonen.

Scroll naar top