Moederdag cadeaus

Verras moeder met een smaakvol cadeau. Koffie, losse thee en chocolade verpakken we tot een mooi Moederdag pakket. Onze lekkere koffie, losse thee en pure chocolade zijn al leuke cadeaus. Combineer alles en je geeft een verrassend cadeau!

Cadeau voor Moederdag

Koffie, losse thee, bonbons, theemokken en theepotjes zijn leuke cadeau ideeën voor Moederdag. Zakjes met koffiebonen, of gemalen koffie verpakken we handig in een cadeau tasje, of feestelijk in folie. De bonbondoosjes zijn voorzien van bloementekeningen en dieren. Welk dies is moeders favoriet? Wellicht is dit dier getekend op de deksels. De bonbons zijn ook zeer smakelijk, gemaakt van pure chocolade en gevuld met noten. Een verantwoord snoepje! Losse thee, groene thee of zwarte thee bijvoorbeeld verpakken we ook tot een mooi geschenk, of uniek pakketje. Zeer smaakvol en altijd goed voor moeder!

Moederdag cadeau idee! Koffie, losse thee en mooie mok.
Moederdag cadeau idee! Koffie, losse thee en mooie mok.

Koffiebonen of gemalen koffie?

Moeders houden van koffie! Even checken voor je het cadeau komt kopen of we koffie als bonen of gemalen moeten inpakken. En hoe gaat moeder de koffie maken? Met een piston espresso machine, op de filter methode of misschien met een cafetiere. Voor elke zetmethode hebben we een passende koffiesmaak. Sterk of zacht van smaak, wellicht met een bloemige of chocolade eigenschap, of toch gewoon een lekkere koffiesmaak. Kom je er niet uit? Kom langs in de winkel, met onze ervaring en tips helpen we je om te kiezen.

Witte, groene of zwarte losse thee?

Losse thee is een bijzonder product, maar ook erg divers in kleur en vorm. En, om maar te zwijgen over de lastig te onthouden namen. Voor ons is het geen probleem, als je zelf aangeeft of moeder graag witte, groene of zwarte thee drinkt. Dan kunnen wij een suggestie doen voor thee uit Darjeeling, China of Ceylon. Wellicht is moeder op reis geweest, dan is dit vaak ook een goede invalshoek voor een smaak. Liefhebber van gearomatiseerde thee? De klassiekers als Earl gey, Jasmijn, Lapsang of Lente thee zijn smaakvolle thee soorten voor in een Moederdag cadeau.

Winkelwagen
Scroll naar boven