Proefpakket koffie of thee

Door middel van een proefpakket koffie of thee maak je kennis met onze koffie- en theeproducten. Zie het als een proeverij van verschillende aroma’s en smaken om thuis van te genieten. De proefpakketten zijn ontworpen om eenvoudig online te bestellen (incl. verzending) en passen handig door de brievenbus. Ook heel leuk als cadeau voor een ander.

Proefpakket koffie

Proefpakket met 4 verschillende smaken koffie en past door de brievenbus!
Proefpakket Verse Koffie (Bonen of gemalen)

Maak kennis met 4 verschillende koffie smaken. Ontdek en leer de verschillende aroma’s die verstopt zitten in Arabica bonen. Het informatie vel ‘Colourful Coffee’ is een handig hulpmiddel om de koffie aroma’s te leren kennen. Dit hulpmiddel is een stuk simpeler dan het complexe ‘Coffee Taster’s Flavor Wheel‘ waarvan je in de war kan raken van alle kleurtjes. De kleuren combineren met koffielanden en smaken. Ervaar hoe kleurrijk zwarte koffie kan zijn! Of je nu houdt van sterke of zachte koffie, dit proefpakket biedt een proeverij aan unieke smaken. Probeer het eens, enjoy!

Handig in de brievenbus bezorgd

Het koffie proefpakket wordt gratis verzonden in een brievenbusdoos, dus je hoeft niet thuis te zijn om het pakje te ontvangen. Een pakketje bestaat uit het 4 verschillende smaken koffie, leuk voor de variatie en kennismaking. P.S. je kunt ‘m ook als cadeau direct versturen naar een ander. Bestel online, en geef aan of je bonen of gemalen koffie wil.

Proefpakket Losse Thee

Proefpakket thee

Losse thee is er in vele smaken, kleuren en vormen. Veel variatie om te proberen. Het proefpakket thee is gevuld met verschillende soorten witte, groene en zwarte losse thee. Iedere soort is verpakt in een hersluitbaar ziploc zakje. Met 1 zakje kun je of in 1 keer 1 liter thee maken, of 4-5 losse kopjes. Bestel online

Losse thee puur of gearomatiseerd

Ben je al een beetje bekend met losse thee? Probeer dan onze bekende en minder bekende smaken. Thee uit India, zoals thee gebieden Darjeeling en Assam zijn wellicht bekend, maar groene thee uit China is ook bijzonder smaakvol. Of ga voor een zachte grof bladerige witte thee. Andere favoriete gearomatiseerde theesoorten als Earl Grey, Jasmijn of gerookte thee Lapsang Souchong zijn ook bekende favorieten en aanwezig in het assortiment en proefpakket.

Handig verzonden in brievenbusdoosje

Het proefpakket koffie of thee wordt verzonden in een brievenbusdoosje. Bestel handig online via de webshop. Probeer, leer en geniet van verschillende smaken het proefpakket koffie en thee.

Winkelwagen
Scroll naar top