Cadeaus

Cadeaus met koffie, thee en bonbons

Onze verse koffie, losse thee en bonbons verpakken we feestelijk tot leuke cadeautjes en luxe geschenken. Ook zakelijk leveren wij unieke relatiegeschenken. Op deze pagina sfeer impressie van de cadeau mogelijkheden. Bestel online of bezoek onze winkel om een cadeau te kopen.

Sfeer impressie van onze cadeaus:

Cadeau voor verjaardagen, feestdagen of attentie!

De cadeaus die we maken zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld verjaardagen, Kerst, Sinterklaas, Pasen of Moederdag. Hoe zit het ook alweer met de datum van de verschillende feestdagen? Check de digitale feestdagen kalender! Lekkere koffie kado? Informeer (discreet) of we koffie of bonen of gemalen kunnen inpakken. Genieten van losse thee als cadeau? Dan zijn een aantal verschillende smaken van bijvoorbeeld 50 gram losse thee zijn erg lekker en leuk. Vul het geschenk aan met een een doos handgemaakte bonbons voor een compleet cadeau.

Ideeën voor een cadeau

Liefhebbers van lekkere koffie of losse thee, kunnen we helpen met een mooi geschenk. Dit kunnen 2 verschillende smaken koffie zijn, een zachte of een sterke smaak. Of een combinatie van ieder een verpakking thee en koffie. In de winkel kunnen we u helpen met het samenstellen van een cadeau, of u kunt zelf aan de slag en online in de webshop een cadeau samenstellen. Probeer het eens!

Koffiepakket zelf samenstellen?

Ja! Online is het mogelijk om zelf een feestpakket samen te stellen. Kies bijvoorbeeld 2 verschillende smaken koffie; een sterke of zachte smaak. Kies een bijzondere smaaknuance, dus bijvoorbeeld; chocolade tinten, caramel-notige eigenschappen of een bijzondere bloemige smaak. Tot slot geef je aan of je gemalen of bonen koffie in het cadeau pakket wenst.

Thee geschenk

Een koffie geschenk kunt u ook aanvullen met 2x 50 gram losse thee en daarbij aangeven of u groene of zwarte thee wenst bijvoorbeeld. Verder kunt u kiezen uit pure of juist gearomatiseerde thee. Gearomatiseerd met bergamot olie voor de Earl Grey smaak. Of, jasmijn thee, Lapsang Souchong met de bekende rook smaak.
Pure thee, dus niet gearomatiseerd, uit bijvoorbeeld China, Assam, Darjeeling, of Ceylon zijn bijzonder aangenaam en smaakvol. Puur groene thee is wat zachter van smaak, puur zwart is sterker en geschikt voor ontbijt of middag.

Winkelwagen
Scroll naar top